Cursus Voedingsinterventies bij ziekte


De beste dokter staat in de keuken

een reeks van zeven cursusdagen over voedingsinterventies bij ziekte

met Birgit de Heij

Onderwerpen

1. Allergieën, intoleranties en ontstekingsreacties

2. Lever en ontgifting, migraine en hoofdpijn

3. Ziekte van Alzheimer en depressie

4. Bijnieren, stress en burn-out

5. CVS en Fibromyalgie

6. Hormonale klachten

7. Huidklachten, eczeem, psoriasis - 23 november 2019


Locatie: Sliedrecht

Tijdsuur: 2 dagdelen van 3 uur (10.00-13.00, 13.30-16.30)

Kosten: € 45,00 excl. btw, excl. lunch; inclusief koffie, thee en water en het lesmateriaal.

Accreditatie: MBOG 5 pnt orthomoleculair; certificaat van deelname

Middelen: voordracht met powerpoint presentatie gevolgd door vragenronde en discussie; syllabus in de vorm van hand-outs met literatuursuggesties voor verder studie

Spreker: Birgit de Heij, Voorhout, was werkzaam als catering manager bij grote bedrijven en leidinggevende in de gezondheidszorg. Nu heeft zij een eigen praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige, geeft zij regelmatig les over voedingsgerelateerde onderwerpen en publiceert zij over voeding en gezondheid.

Publicaties:
- Cursus lichaamsopbouwende voeding voor de SOE 2009
- Cursus orthomoleculaire voeding voor de CIVAS 2010, deze cursus is geïntegreerd in de geaccrediteerde opleiding Natuurvoeding adviseur van de CIVAS, voor beide verzorgt zij regelmatig praktijkdagen
- De beste dokter staat in de keuken, Theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding, Merweboek Sliedrecht 2012 (4e druk 2017)
- Cursus Orthomoleculaire voeding voor kinderen voor de CIVAS 2013
- Gezond door voeding, Orthomoleculaire recepten, Merweboek Sliedrecht 2014 (2e druk 2017)
- Het stappenplan, voor een gezondheidsbevorderend voedingspatroon, Merweboek Sliedrecht 2015

Organisator: Kees Bezemer, De Helianthof, orthomoleculair therapeut en uitgever van de boeken van Birgit de Heij (Merweboek)
Elzenhof 173, 3363 HH Sliedrecht

Alle lezingen online na te kijken via:

colleges.gezonddoorvoeding.com